Известие

Collapse
No announcement yet.

1.8 8к голям разход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ма тя и мойта си свети отвреме навреме,и не е ламбда.
    Alfa 155 1.7,1.8 ex
    Alfa 166 2.4 3 ex
    155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
      Ма тя и мойта си свети отвреме навреме,и не е ламбда.
      И моята беше така след смяна на сондата, но като си оправих и гърнетата, вече не се е обаждала сондата!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        И моята беше така след смяна на сондата, но като си оправих и гърнетата, вече не се е обаждала сондата!
        И аз си мислех, че може да е от генерацията... Ми нямам катализатор, с права траба съм и крайно Суперспринт. Ще взема верно да я откача тая лампичка да не ме дразни. А какво може да им има евентуално на гърнетата ? Да не би да изпускат отнякъде ?
        Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщение
          И аз си мислех, че може да е от генерацията... Ми нямам катализатор, с права траба съм и крайно Суперспринт. Ще взема верно да я откача тая лампичка да не ме дразни. А какво може да им има евентуално на гърнетата ? Да не би да изпускат отнякъде ?
          Аз затова ти казах че тая кола я знам още преди да я вземеш и все така си светеше но разхода беше нормален явно в последствие е умряла ламбдата
          Със спортната генерация газовете преминават по-бързо и може да я заблуждават и затова да свети
          Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
          Щом разхода е добре и върви доволно, свали си таблото и махни лампата
          Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Ако е монтирана правилно едвали ще има проблем с отворена генерация Ако беше отишъл на диагностика да скивташ кое,как и защо ..... щеше да си спестил некой лев и от бензин до сега

Ако искаш ми пиши за една сверка,да видим как върви
            Last edited by TS; d.m.y г., 18:27.

Comment

Така е за диагностиката,аз я карах и всичко е наред,но и мойта от Италия дойде без катализатор-с права тръба е,но сега имам малък проблем с едното гърне и съм като ралиджйиска кола,само без бекфайър-а.
              Alfa 155 1.7,1.8 ex
              Alfa 166 2.4 3 ex
              155 1.8 MY 95 sport

Comment

Възможно е и да изпуска откъм прехода от 4 към 2 тръби още отпред - при мен и това се е случвало и пак е давала грешка за сонда 1-2-2-3. Външно се чува като леко припърдяване от предната част на колата.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Момчета, преди това бях на диагностика и ми казаха че сондата е заминала. Няма да казвам в кой сервиз да не правя реклами, но явно проблема идва от другаде, въпреки че сондата наистина беше заминала... не достигаше ток до нея никакъв, а и сегашния дефект е по-различен от преди това.

Comment

Да съживя темата.... След направена диагностика излиза, че тази сонда на EPS не става за нищо... Отново е умряла сондата и сега отивам да купувам Bosch Просто реших да го напиша за инфо, ако случайно някой тръгне да купува EPS, да си знае че няма да изтрае много време

Comment

Да съживя темата.... След направена диагностика излиза, че тази сонда на EPS не става за нищо... Отново е умряла сондата и сега отивам да купувам Bosch Просто реших да го напиша за инфо, ако случайно някой тръгне да купува EPS, да си знае че няма да изтрае много време
                      Бош или в краен случай NGK/NTK. Карам с последната няколко години и няма проблеми.

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                        Бош или в краен случай NGK/NTK. Карам с последната няколко години и няма проблеми.
                        +1 единственно Бош и NGK Изкрават и на газифицирани коли
                        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Kолеги и аз имам подобен проблем, свети ми чека и се оказа ламбдата, също и миризма на бензин се появява понякога... 1.8 8V MY95 е колата... Ще се поослушам за разхода как ще е и ще го мисля...
                          =-v-=
                          Madness? This is ALFA!!!

Comment

Working...
                          X