Ма тя и мойта си свети отвреме навреме,и не е ламбда.
Известие
Collapse
No announcement yet.
1.8 8к голям разход
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеМа тя и мойта си свети отвреме навреме,и не е ламбда.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеИ моята беше така след смяна на сондата, но като си оправих и гърнетата, вече не се е обаждала сондата!Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
-
Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщениеИ аз си мислех, че може да е от генерацията... Ми нямам катализатор, с права траба съм и крайно Суперспринт. Ще взема верно да я откача тая лампичка да не ме дразни. А какво може да им има евентуално на гърнетата ? Да не би да изпускат отнякъде ?
Със спортната генерация газовете преминават по-бързо и може да я заблуждават и затова да свети
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеЩом разхода е добре и върви доволно, свали си таблото и махни лампатаVideo meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
-
Така е за диагностиката,аз я карах и всичко е наред,но и мойта от Италия дойде без катализатор-с права тръба е,но сега имам малък проблем с едното гърне и съм като ралиджйиска кола,само без бекфайър-а.Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщениеИ аз си мислех, че може да е от генерацията... Ми нямам катализатор, с права траба съм и крайно Суперспринт. Ще взема верно да я откача тая лампичка да не ме дразни. А какво може да им има евентуално на гърнетата ? Да не би да изпускат отнякъде ?
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Момчета, преди това бях на диагностика и ми казаха че сондата е заминала. Няма да казвам в кой сервиз да не правя реклами, но явно проблема идва от другаде, въпреки че сондата наистина беше заминала... не достигаше ток до нея никакъв, а и сегашния дефект е по-различен от преди това.Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
-
Да съживя темата....След направена диагностика излиза, че тази сонда на EPS не става за нищо... Отново е умряла сондата и сега отивам да купувам Bosch
Просто реших да го напиша за инфо, ако случайно някой тръгне да купува EPS, да си знае че няма да изтрае много време
Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection
Comment
-
Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщениеДа съживя темата....След направена диагностика излиза, че тази сонда на EPS не става за нищо... Отново е умряла сондата и сега отивам да купувам Bosch
Просто реших да го напиша за инфо, ако случайно някой тръгне да купува EPS, да си знае че няма да изтрае много време
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеБош или в краен случай NGK/NTK. Карам с последната няколко години и няма проблеми.EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
Comment